Autobedrijf en APK keuringsstation Dirk

Inkoop, inruil en taxaties van gebruikte bedrijfsauto's - personenauto's

Goedkope occasions tegen groothandelprijzen voor particulieren

Uw partner in totale onderhoud en reparaties aan alle merken auto's

Tevens inkoop van sloopauto's en schadeauto's, afgekeurde (apk) personenauto's - bedrijfsauto's

* LET OP WEGENS ONDERHOUD AAN DE WEBSITE KAN ER TIJDELIJKE ONDERBREKINGEN VOORKOMEN ! *
 
Algemene Periodieke Keuring
Naast het verkoop bij autobedrijf-dirk kunt u bij ons ook terecht voor de APK-keuring van uw auto. Onze keurmeester(s) keurt uw auto op een aantal wettelijke eisen voornamelijk gericht op veiligheid en op de milieubijdrage van uw auto. In veel gevallen kunt u hier gewoon op wachten. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van koffie/thee. Na afloop ontvangt u het keuringsbewijs. Bij Autobedrijf-dirk betaalt u een all-in bedrag inclusief afmeldkosten en milieumeting. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard is het mogelijk om de APK-Keuring te laten uitvoeren voor alle merken auto's. Wij keuren ook campers en lichte bedrijfswagens.


Wie controleert of je auto APK gekeurd is
De RDW (Rijksdienst wegverkeer) controleert regelmatig of via het kentekenregister of voertuigen voorzien zijn van een geldige APK. Het verzuimen van de APK plicht is strafbaar en zal beboet worden. Je kunt alleen een APK vrijstelling krijgen als de auto is geschorst. Dit betekend dat je een registratie hebt laten uitvoeren bij de RDW, dat je niet meer met de auto rijdt en dat hij niet op de openbare weg staat of komt. Bij een schorsing is de auto vrijgesteld van wegenbelasting, verzekering en APK.


Kan ik op alle dagen een APK keuring laten uitvoeren
U kunt zonder afspraak langskomen ( alleen op werkdagen ) Wilt u liever een afspraak maken dan kunt u ons telefonisch bereiken of een bericht sturen via het contactformulier.


Wat kost een gemiddelde APK keuring
De kosten van een APK keuring verschilt per garage. Combineer je een APK met een onderhoudsbeurt dan kun je voordeliger uitkomen. Een APK keuring kost bij ons all-in 29.95 Euro


Welke kosten heb je bij een APK keurings
Bij een APK keuring heb je vaak vaste kosten. De kosten zijn opgebouwd uit arbeidsloon en afmeldkosten. Een APK keuring kan +-20 minuten in beslag nemen afhankelijk wat men aantreft en extra moet onderzoeken. De garage hanteert vaak een vaste prijs. Auto's die niets mankeren zijn sneller nagekeken dan auto's die veel mankeren. Alle punten worden genoteerd. Ook moet de garage de keuring afmelden bij de RDW. Dit doet de garage indien de auto is goedgekeurd. De kosten van het afmelden bedragen 4,50 Euro. Deze kosten worden bijna altijd in de totaalprijs van de APK keuring meegenomen.

Kleine reparaties
Wanneer wij uw auto kunnen goedkeuren door het uitvoeren van een kleine reparatie zoals het afstellen van de koplampen of het vervangen van een lampje, dan voeren wij deze gratis voor uw uit. Het enige waar wij een vergoeding voor vragen is het nieuwe lampje enz..

Herkeuring
Mocht uw auto worden afgekeurd, dan voeren wij de herkeuring binnen 7 werkdagen gratis uit. Mocht de reparatie om gegronde reden uitlopen dan kan deze termijn verruimd worden, mits tijdig telefonisch doorgegeven. Ondeugdelijke of incomplete reparaties kunnen ervoor zorgen dat voor een tweede herkeuring kosten in rekening gebracht worden. Dit geldt ook voor herkeuring die ruimschoots buiten de termijn van 7 werkdagen aangeboden worden.

Steekproef
De RDW controleert steekproefsgewijs de uitvoering van de APK keuring. Als jouw auto geselecteerd voor een steekproef, dan moet deze na de keuring beschikbaar blijven voor de RDW. De controleur is binnen een korte tijd na de afmelding aanwezig. Uw auto moet dus voor de herkeuring op het keuringstation blijven tot de RDW-controleur is geweest. Vervelend, maar boos worden heeft geen zin. Zeker niet op het garagebedrijf, zij kunnen er niets aan doen.


Toyota Aygo VVT-I Aspiration

Toyota Aygo VVT-I Aspiration 2012 1.0 Benzine
69.859 km (2012)
€ 5.250,00
Laatst toegevoegd !

Zoeken op merk


Onze openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten


Mocht u eventueel een andere tijd wensen dan overleggen wij graag met u

Adres gegevens:
Nieuwe Kruidmolenweg 30
4382 WB Vlissingen

Telefoon Werkplaats: 0118-785044
Telefoon Inkoop: 06-51587267